Autorijschool Ouled | EMMELOORD

Ouled: “Wouter de Vries is een oud leerling van mij en ook na het behalen van zijn rijbewijs stond hij altijd klaar voor de zaak. Hij werkt met zijn bedrijf Protect Beveiligingen Flevoland net zo kritisch en precies, zoals ik hem ken.” Ouled bestaat al sinds 2009 en momenteel is het bedrijf verhuisd vanuit Espel naar Emmeloord. Hier heeft Ouled een eigen lokaal voor theorielessen en een wasstraat voor lesauto’s. Daarnaast begint hij met een nieuw concept in een pand dat hij nu volledig aan het verbouwen is. ‘’Een goede beveiliging is daarom belangrijk. Er loopt ’s nachts best wel eens volk rond dit pand. Het geeft mij een betere nachtrust als het beveiligd is. Dat gevoel is geld waard! In het kader van brandveiligheid heeft PBF gezorgd voor veilige elektra in de meterkast en voor nieuwe groepen door het hele pand, want dat was een drama hier. Ook hebben zij ons complete beveiligingssysteem geïnstalleerd. Mijn voordeel is dat PBF de telefoon in ieder geval snel opneemt en ik nu zelf snel ter plaatse kan zijn, zonder tig keer terug te moeten bellen naar een meldkamer. De nazorg is top. Je krijgt een certificaat voor de verzekering. Als je het goed wilt, moet je goed doen! Met PBF heb ik een goede zet gedaan.”

Autorijschool Ouled is in 2009 opgericht en inmiddels gevestigd in Espel en Emmeloord. Zij geven rijles in Flevoland en Zwolle en staan voor optimale begeleiding en een zorgeloze rijopleiding.
Ouled vindt het belangrijk dat iedereen met plezier een rijbewijs moet kunnen halen. In een mooie, degelijke auto met een vriendelijke en betrouwbare instructeur in de kortst mogelijke tijd. Ouled zorgt ervoor dat men snel, veilig en zorgeloos de weg op kan.

 

Een goede beveiliging van je pand geeft een goede nachtrust. Dat gevoel is geld waard. Protect Beveiligingen Flevoland is perfect bereikbaar en een betrouwbare partij

Sokre Ouled | Eigenaar
Ouled
Heeft u een vraag?