Camerabewaking

Naast dat het plaatsen van beveiligingscamera’s u dag en nacht zicht geven op wat er rondom uw huis of bedrijf gaande is, schrikt het ook inbrekers af. Omdat inbrekers het liefst onzichtbaar te werk gaan hebben beveiligingscamera’s een preventieve werking. Door het combineren van een beveiligingscamera met een recorder, kunnen de beelden opgeslagen worden om ze later terug te kunnen kijken. Handig voor als u weg bent geweest of een vakantie achter de rug heeft.

Direct advies over camerabewaking,

bel: 085-760 63 36

Omdat niet iedere camera geschikt is voor dezelfde doeleinden en elke situatie vraagt om een andere aanpak nemen wij graag de moeite om bij u op locatie uw wensen te bekijken. Persoonlijk klantcontact en de situatie leren begrijpen is heel belangrijk voor ons. Wij nemen dan ook graag de tijd voor u als klant.

Voordat wij bij u komen installeren komen wij dan ook graag vrijblijvend langs om kennis met u te maken en de situatie te leren begrijpen. Zo kunnen we u ook de verschillende modellen bewakingscamera’s laten zien en u de techniek laten begrijpen.

Een camerabewakingssysteem kan een goede aanvulling zijn op uw huidige beveiligingssysteem.

Kwaliteit camerasystemen

Wij gebruiken uitsluitend hoge kwaliteit camerasystemen. Dat houdt in dat wij uitsluitend systemen installeren waarmee uitgebreid getest is, de veiligheid gewaarborgd is en een goede gebruiksvriendelijkheid van het systeem, waardoor deze eenvoudig te bedienen zijn en waarmee het mogelijk is om via en tablet of telefoon live mee te kijken en de opgenomen beelden terug te kijken

Beveiligingscamera’s worden steeds geavanceerder. Dankzij steeds scherpere beelden en geavanceerde chips in de camera’s, is het mogelijk dat het camerasysteem een hoop zaken herkent.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan gezichtsherkenning, kentekenregistratie of het afbakenen van een gebied. En naast dat er  camera’s zijn met een vaste positie, zijn er ook camera’s met PTZ (pan tilt en zoom) die u op afstand kunt besturen. Al deze verschillen maken  het mogelijk om voor elke situatie een passende oplossing te bieden.

Privacy bewakingscamera

Wanneer u kiest voor  camerabewaking van Protect Beveiliging Flevoland  krijgt u altijd een professionele installatie rekening houdend met privacywetgeving. Wij werken uitsluitend met bekabelde systemen, waardoor de camerabewaking uiterst moeilijk te hacken is. Om de veiligheid te waarborgen installeren wij alleen gecertificeerde bedrade bewakingscamera’s.

Heeft u een vraag?