Visgroothandel de Jong | URK

Van Veen: “Ons bedrijf groeit snel, dus ook qua medewerkers en bezoekers die het pand in- en uitgaan. Onze beveiliging was dit jaar echt aan vervanging toe! Via social media kwamen we in contact met Protect Beveiligingen Flevoland (PBF). Ondernemers uit Urk geven we graag de kans.  We belden PBF en er kwam meteen iemand langs voor een inventarisatie. Ook de offerte met een goede prijsindicatie arriveerde vlot in de mail, zodat we snel konden schakelen.” Dit resulteerde in een snelle plaatsing van een nieuw camerasysteem, inbraakalarm en toegangscontrole met tijdregistratie door PBF. Van Veen: “Installatie en plaatsing gebeurde perfect en wij zijn er heel blij mee. Wij kunnen nu zelf adequaat handelen. Via onze mobiel kijken we op de camera’s. Het grote voordeel van lokaal inkopen, is voor ons in ieder geval de korte communicatielijnen. De service erna verloopt soepel. Al bel ik in het weekend, dan staat Protect Beveiligingen Flevoland in no time voor ons klaar.”

Dagelijks levert Visgroothandel De Jong B.V. uit Urk verse vis door heel Nederland, België en Duitsland. Middels een wagenpark van ruim 20 bussen vervoeren zij o.a. vis naar Wereldkeuken en  Sushi- en Wokrestaurants, De Jong koopt zelf de vis in en waarborgt hiermee zowel kwaliteit als korte lever- en productietijden. De verse vis wordt op de dag van inkoop meteen verwerkt en vervoerd naar de klanten. Het leveren van levende krabben en kreeften is een daarbij niet weg te denken specialiteit!

Willem van Veen | Financieel Directeur
Visgroothandel de Jong

Autorijschool Ouled | EMMELOORD

Ouled: “Wouter de Vries is een oud leerling van mij en ook na het behalen van zijn rijbewijs stond hij altijd klaar voor de zaak. Hij werkt met zijn bedrijf Protect Beveiligingen Flevoland net zo kritisch en precies, zoals ik hem ken.” Ouled bestaat al sinds 2009 en momenteel is het bedrijf verhuisd vanuit Espel naar Emmeloord. Hier heeft Ouled een eigen lokaal voor theorielessen en een wasstraat voor lesauto’s. Daarnaast begint hij met een nieuw concept in een pand dat hij nu volledig aan het verbouwen is. ‘’Een goede beveiliging is daarom belangrijk. Er loopt ’s nachts best wel eens volk rond dit pand. Het geeft mij een betere nachtrust als het beveiligd is. Dat gevoel is geld waard! In het kader van brandveiligheid heeft PBF gezorgd voor veilige elektra in de meterkast en voor nieuwe groepen door het hele pand, want dat was een drama hier. Ook hebben zij ons complete beveiligingssysteem geïnstalleerd. Mijn voordeel is dat PBF de telefoon in ieder geval snel opneemt en ik nu zelf snel ter plaatse kan zijn, zonder tig keer terug te moeten bellen naar een meldkamer. De nazorg is top. Je krijgt een certificaat voor de verzekering. Als je het goed wilt, moet je goed doen! Met PBF heb ik een goede zet gedaan.”

Autorijschool Ouled is in 2009 opgericht en inmiddels gevestigd in Espel en Emmeloord. Zij geven rijles in Flevoland en Zwolle en staan voor optimale begeleiding en een zorgeloze rijopleiding.
Ouled vindt het belangrijk dat iedereen met plezier een rijbewijs moet kunnen halen. In een mooie, degelijke auto met een vriendelijke en betrouwbare instructeur in de kortst mogelijke tijd. Ouled zorgt ervoor dat men snel, veilig en zorgeloos de weg op kan.

 

Een goede beveiliging van je pand geeft een goede nachtrust. Dat gevoel is geld waard. Protect Beveiligingen Flevoland is perfect bereikbaar en een betrouwbare partij

Sokre Ouled | Eigenaar
Ouled
Heeft u een vraag?